Wil je tijdens je vakantie genieten van de natuur en de rust dan is Gite La Boissiere zeker een goede keuze, Je belandt er tussen de bergen in het zuiden van de Ardèche, midden in het 'Parc naturel régional des Monts d'Ardèche'. Op 150 meter van een koel kabbelend bergriviertje met idyllische zwemkommen en watervalletjes. meer

   

  Gite La Boissiere

  Ook ideaal om te wandelen, achter de tuin loopt de GR4. De Ardèche is de streek bekend voor de kastanje maar ook voor zijn paddenstoelen, forel en geitenkaas, deze producten maken van de Ardéche een gastronomische ontdekking. Geen toeval dat Piet Huysentruyt hier zijn restaurant 'Likoké' heeft. Kortom heerlijk genieten van de kalmte en zuivere lucht. Of kom tot rust, her-bron, ont-stress, her-laad jezelf in de natuur.

  Les Vans

  (2200 inw.) Het dichtstbijzijnde commerciële centrum - voor al uw boodschappen - ligt op 20km (35 minuten). De druk bezochte dinsdag-en zaterdagmarkt zijn een must om de typische Zuid-Franse sfeer op te snuiven. U vindt er verschillende restaurants en cafe's.

  Thines

  Een klein dorpje met een tiental huizen, op 3km. Het Romaans kerkje (12de eeuw) en een kunstwerk uit 1943 zijn de bezienswaardigheden. Er zijn ook twee restaurants, maar geen winkel of bakker. Wel kan je op het caféterras genieten van koffie, een ijsje en een lekker stuk kastanjetaart met een indrukwekkend uitzicht op de ravijn van de rivier Thines.
   

  Gite voor 6 personen

  Rustieke gite met ruime woonkamer en praktische keuken. Badkamer met douche. Een groot terras met een panoramisch uitzicht, aansluitend een tuin van 60m2. Zowel het terras als de tuin zijn afsluitbaar. Huisdieren zijn welkom mits een toeslag van 30 euro. De eigenaar Herman woont vlakbij wat makkelijk is als er een probleem is. Je kan bij hem elke dag een vers gebakken brood kopen en ook de zelfgemaakte confituur is heerlijk. Er zijn 2 slaapkamers met plaats voor max. 6 personen: 2 tweepersoonsbedden (140x200cm) en 1 stapelbed (90x190cm). Gratis Wifi. Minder geschikt voor peuters (veel trappen).

  Prijzen per week

  tussenseizoen (mei, juni en sept) 375 euro
  hoogseizoen (juli-aug) 475 euro
  Exclusief schoonmaakkosten, gas en elektriciteit.
  Aankomst op zaterdag vanaf 17u vertrek op zaterdag voor 10u (hoogseizoen).

  Kosten

  Voor de schoonmaak betaal je 30 euro en met hond 60 euro. Verbruik elektriciteit 0,35 euro per KWH, verbruik gas 2,30 euro per kg. Voor de houtkachel betaal je 50 euro per M3 brandhout (voor- en najaar). Bij boeking betaal je een waarborg (voorschot verbruik) van 75 euro, die na je verblijf wordt terugbetaald verminderd met je verbruik.

  Gelieve zelf handdoeken mee te brengen. Bedlinnen is voorzien.


  Annuleren : Bij boeking betaal je binnen 7 dagen 30% voorschot, de rest betaal je 2 weken voor je eerste vakantiedag. Je kan annuleren met terugbetaling van 50% van het betaalde voorschot tot 8 weken voor je eerste vakantiedag. Daarna kan je annuleren met verlies van je betaalde voorschot, tot 2 weken voor de eerste vakantiedag. Je kan niet meer annuleren binnen 14 dagen voor je eerste vakantiedag.

  Tot ziens in La Boissière.
  Herman Willems

  www.thines.zweb.be | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2023