spanakopita | Gite La Boissiere vakantie in het zuiden van de Ardeche

Spanakopita

 

Meng de spinazie met de feta, de kruiden. Klop de eieren los samen met de olie, zout en peper. En voeg het bij het spinaziemengsel. Heel goed mengen. Bedek een vuurvaste schotel met een laag bladerdeeg. Vul het met de mengsel, en leg daar boven nog eens een laag bladerdeeg. Bakken in de oven van 180°, ongeveer 30 min, tot het mooi bruin ziet.

 

    ingrediënten:
  • 450 gr gekookte spinazie (diepvries)
  • 250 gr feta kaas
  • 1 ui
  • 4 eieren
  • 1 eetlepel verse thijm
  • 1 eetlepel rozemarijn
  • 2 eetlepels oregano
  • 2 eetlepels venkelzaad
  • 1/4 L olie
  • zout en peper
  • bladerdeeg

meer recepten

www.thines.zweb.be | webdesign CtrlZ | © CtrlZ 2024